Over

Studio BC is een creatieve studio gericht op heldere concepten, grafisch ontwerp, webdesign en web development.

Of je nu groot of klein bent, een startup, merk of bureau, Studio BC bepaalt samen met jou de doelstellingen van het project. Geen ingewikkelde processen, maar korte lijnen en duidelijke tarieven.

Jij hebt de kennis van jouw merk of bedrijf en wij hebben de kennis om hiervoor op maat gemaakte oplossingen te bedenken. Weet je het nog niet? Wij hebben de knowhow en het netwerk om je hierbij te helpen.

Grafisch ontwerp

De uitdaging om iedere keer net dat ene mee te geven aan een logo of identity zodat het merk of organisatie echt een eigen unieke uitstraling heeft is onze passie. Binnen de huisstijl hoort tegenwoordig veel meer dan alleen een logo of visitekaartje. Banieren, digitale templates voor offertes, briefpapier, powerpoint presentaties, belettering van een gevel of auto en promotiemiddelen zijn dan ook uitingen die we regelmatig voor onze klanten ontwerpen en indien gewenst laten produceren.

Webdesign

Een identity van een merk of organisatie kan niet zonder een op maat ontworpen website. Je website is 24/7 te bereiken door je klanten. En dan is het belangrijk dat je website klopt, past binnen de doelstellingen van je bedrijf en huisstijl. Daarom is het belangrijk om samen goed te bepalen welke functionaliteiten er op de website moeten komen. Wat is het doel? Wil je leads genereren of dat klanten een offerte aan kunnen vragen of wil je een complete webshop. En dat de website op alle devices goed te bekijken is is voor ons vanzelfsprekend. De experience op een desktop of tablet moet hetzelfde gevoel geven als je website op een mobiele telefoon bekeken wordt.

Webdevelopment

De websites die wij ontwerpen worden door ons gebouwd in WordPress of Hubspot. WordPress is gratis software wat je in staat stelt om zelf je website te bewerken, aan te vullen met nieuwe pagina’s of nieuwsberichten. Daarnaast kan WordPress makkelijk uitgebreid worden met plugins.

Naast WordPress bouwen we ook websites of landingspagina’s in Hubspot. Hubspot is een platform voor inbound marketing, verkoop en klantenservice. Wij maken niet gebruik van standaard templates maar iedere website wordt op maat gebouwd. In de basis zijn de ons gebouwde websites goed vindbaar in Google, dit wordt ingeregeld met een plugin.

Wil je online marketing activeren? Wij werken nauw samen met online marketeers en SEO specialisten om je vindbaarheid te vergroten of om online leads te genereren.