Over

Studio BC is een creatieve studio die grafisch ontwerp, webdesign en marketing samenbrengt. Met mijn mix van kennis en ervaring kan ik je helpen om jouw bedrijf en/of merk te laten groeien. Of het nu gaat om het ontwerpen van een logo, het ontwikkelen van een website of het promoten van jouw product of dienst, Studio BC staat klaar om je te helpen met alle grafische en online behoeften.
Laat Studio BC jouw bedrijf en/of merk helpen om zichzelf te laten zien en te laten groeien!

Grafisch ontwerp

Ik geloof dat de visuele identiteit van je bedrijf een weerspiegeling moet zijn van wie je bent en waar je voor staat, niet zomaar een willekeurige verzameling kleuren en vormen. Ik werk graag met kleine bedrijven, NGO’s, start-ups en grote bedrijven om ze te helpen hun stem visueel te vinden – en om ervoor te zorgen dat die stem gehoord wordt!

Ik zet me in om design van hoge kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs door me te richten op efficiëntie en samenwerking met mijn klanten. Elk project dat ik aanneem is uniek, dus gebruik ik nooit sjablonen. Ik werk tijdens het hele ontwerpproces rechtstreeks samen met mijn klanten om ervoor te zorgen dat het eindproduct aan hun verwachtingen voldoet of deze zelfs overtreft.

Bij Studio BC geloof ik dat je website een verlengstuk van je merk is en dus met zorg moet worden ontworpen. Ik begin met het stellen van de juiste vragen: wie ben je? Wat doen jullie? Waarom doe je dat? Hoe wil je overkomen? Als ik eenmaal een goed idee heb van wat voor soort ervaring je voor ogen hebt, kan ik beginnen met brainstormen over welke functies je gebruikers precies geven wat ze willen – en het dan voor ze bouwen!

Ik besteed veel tijd aan het nadenken over hoe bezoekers jouw site zullen gebruiken, zodat ik ervoor kan zorgen dat het voor hen zo gemakkelijk mogelijk is om te vinden wat ze nodig hebben. Ik denk ook na over hoe klanten zich zullen voelen als ze met jouw website werken: ik wil dat ze het gevoel hebben dat ze een vriend hebben gevonden die hen echt begrijpt. En dan bouw ik iets dat aan al deze behoeften voldoet – en meer.

Mijn doel is om een website te maken die mensen een goed gevoel geeft als ze hem bezoeken; een website die authentiek, eerlijk en echt aanvoelt.

Web development

Ik werk met klanten die hulp nodig hebben met alles van marketing tot verkoop. Mijn websites worden ontworpen met jouw doelen in gedachten, zodat ze bezoekers omzetten in leads of ervoor zorgen dat ze betrokken blijven bij je merk en wat je te bieden hebt.

Ik vind dat elke website uniek moet zijn, dus ik gebruik geen sjablonen of standaardontwerpen. In plaats daarvan bouw ik elke site alsof het mijn eigen site is: zorgvuldig afgestemd op de behoeften en doelen van jouw bedrijf. En omdat ik onze sites bouw op WordPress (wat gratis software is), kun je je website eenvoudig bijwerken wanneer je maar wilt, zonder te betalen voor dure updates of plugins!

Ik werk nauw samen met online marketeers en SEO-specialisten om je vindbaarheid te vergroten of online leads te genereren.